Irene en ik

Irene werd geboren in 1983, in een plaats waar ze graag snel weg wilde. Ze eindigde een paar kilometer verderop in Haarlem, met hond, man, katten en kinderen (niet perse in volgorde van belangrijkheid, dat hangt af van haar bui). Ze deed de HBO-verpleegkunde en studeerde daarna kunstgeschiedenis, want als verpleegkundige kan je altijd werken en dat is met een kunstgeschiedenis-diploma nog maar de vraag. Ze schrijft verhalen, je zou ze moeten lezen.

DSC00274.JPG

En omdat over jezelf schrijven in de derde persoon toch een beetje vreemd is, ook een stukje in de ik-vorm. Die zittende mevrouw dat ben ik, met bubbelwijn in Madrid, op bezoek bij mijn broer die daar toen woonde. Ik zou een zonnebril moeten dragen, maar dat deed ik niet, omdat ik er dan uit zie als een vlieg. (Lees: mijn zonnebril was kwijt en/of kapot).